Over ons

Tweedehands kleding per kilo

Inyotex Recycling B.V. is een familiebedrijf dat is opgericht in 2005. Wij zijn gespecialiseerd in het sorteren van gebruikt textiel. Vervolgens wordt het gesorteerde textiel geëxporteerd naar diverse landen, zoals Pakistan, Inda, alle landen in Afrika en nog veel meer. Wij hebben duidelijk onze internationale stempel gedrukt. Via ons bedrijf wordt ook tweedehands textiel geïmporteerd door klanten uit andere landen. Zij kunnen dus bulk inkopen.

Bruikbaarheid van de textiel

Tijdens het sorteerproces wordt veel aandacht geschonken aan de mate van bruikbaarheid van de textiel. Dit is van essentieel belang. In het sorteerproces letten we tevens op het soort en de maat van de gebruikte kleding en schoenen. Soort hoort bij soort, dus schoenen worden bij schoenen gesorteerd en shirtjes bij shirtjes. De ingezamelde textiel die we verwerken kopen we in op grote schaal van onze leveranciers. Volgens de wensen van onze opdrachtgevers kunnen wij dan de gesorteerde textiel verpakken in plastic zakken, big bags of kleine of grote balen. Daarbij regelt Inyotex ook de internationale logistiek met het best passende vervoersmiddel. U hoeft zich nergens druk om te maken. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Ons team is ervaren en bezit alle kennis in dit vakgebied om het proces in goede banen te leiden. Wij zijn erg gedreven en kunnen elke uitdaging aan.

Waarom Inyotex?

Inyotex heeft al ruim 20 jaar ervaring en verwerkt dagelijks circa 20 ton ingezamelde textiel naar wens van onze klanten. Tevens zijn we gecertificeerd volgens de norm ‘Beoordelingsgrondslag Geoptimaliseerd Textielsorteerproces’ door KIWA. Daarnaast zij wij lid van VHT (Vereniging Herwinning Textiel). Kwaliteit en service hebben wij dus hoog in het vaandel staan. Inyotex groeit elke dag meer en meer en zorgt hiermee voor het minder vrijkomen van afval met het recyclen van gebruikte textiel. Wij lever een bijdrage aan een schoner milieu en duurzaamheid voor in de toekomst.

Waarom Inyotex?

Ruim 20 jaar ervaring
400 ton productie per maand
KIWA gecertificeerd
Lid van Vereniging Herwinning Textiel
Kwaliteit en service

Wilt u contact opnemen met Inyotex?

U kunt ons bereiken via +31(0)102 265 967 of via ons contact formulier.

Contact
Call Now Button